Looking For Anything Specific?

Dzeko Besiktas - Besiktas - Wolfsburg 0:3 / Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi umut güner, roma'da birtakım görüşmeler yaptı.

Dzeko Besiktas - Besiktas - Wolfsburg 0:3 / Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi umut güner, roma'da birtakım görüşmeler yaptı.. Beşiktaş bu noktada 'kiralama' formülüyle boşnak santrforu kadrosuna katmak için bastırıyor. Tecrübeli yıldıza arap ülkelerinden de talipler var. Yoğurt olursa… diyerek edin dzeko'ya teklif yaptı… i̇talyan la gazzetta dello sport'a göre edin dzeko'nun geleceğini anlamak için önümüzdeki birkaç gün belirleyici olacak. Roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü istememesi üzerine kara kartal harekete geçti. 27 yaşındaki boşnak futbolcunun menajeri i̇rfan recepagiç'e yakın olan türk menajerler.

Beşiktaş'ta aboubakar'la yolların resmen ayrılmasının ardından golcü transferi gündemin ilk maddesi haline geldi. Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi umut güner, roma'da birtakım görüşmeler yaptı. Sezon başında da beşiktaş'ın transfer listesinde olan edin dzeko'nun ismi yeniden siyah beyazlılarla anılmaya başlandı. Roma'nın başına geçen jose mourinho'nun edin dzeko'yu kadroda istememesi üzerine beşiktaş harekete geçti. Beşiktaş, edin dzeko için masaya oturdu roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü geride bıraktığımız sezon roma formasıyla 38 resmi karşılaşmaya çıkan dzeko, 13 gol atarken,5 de.

Dzeko Besiktas : Son dakika spor haberi: Beşiktaş'tan Edin ...
Dzeko Besiktas : Son dakika spor haberi: Beşiktaş'tan Edin ... from i0.wp.com
Beşiktaş'ta dzeko sürprizi i̇talyan basını, beşiktaş'ın 35 yaşındaki edin dzeko için ısrarcı olduğunu yazdı. Dzeko için roma ile görüşen güner de i̇talyanlara dikkat çekici bir teklifte bulundu. Beşiktaş, edin dzeko'nun menajeriyle temaslara başladı. Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi umut güner, roma'da birtakım görüşmeler yaptı. Edin dzeko beşiktaş a şimdiden. Dzeko'nun da aynen ba ve gomez gibi son yıllarda düşüş içinde olması ve gittiği takımlarda başarı gösterememesi; Beşiktaş yönetimi, yeni sezon çalışmalarına şimdiden başladı. Yeni sezonda mücadele edeceği şampiyonlar ligi için iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan beşiktaş, transfer çalışmalarında gaza bastı.

Beşiktaş bu noktada 'kiralama' formülüyle boşnak santrforu kadrosuna katmak için bastırıyor.

Yeni sezonda mücadele edeceği şampiyonlar ligi için iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan beşiktaş, transfer çalışmalarında gaza bastı. Tecrübeli yıldıza arap ülkelerinden de talipler var. İtalyan kulübünün bonservisi konusunda kolaylık sağlayacağı dzeko için mali konular masaya yatırıldı. Beşiktaş yönetimi, yeni sezon çalışmalarına şimdiden başladı. Türkiye'den en güçlü aday beşiktaş fakat dzeko'nun maaşında ciddi bir indirim yapması gerekiyor. Beşiktaş bu noktada 'kiralama' formülüyle boşnak santrforu kadrosuna katmak için bastırıyor. Vincent aboubakar'ın boşluğunu tartışmasız bir golcüyle doldurmak isteyen beşiktaş, romalı edin. Yoğurt olursa… diyerek edin dzeko'ya teklif yaptı… i̇talyan la gazzetta dello sport'a göre edin dzeko'nun geleceğini anlamak için önümüzdeki birkaç gün belirleyici olacak. Şampiyonlar ligi'nde marka bir forvetle boy. Beşiktaş'ta dzeko sürprizi i̇talyan basını, beşiktaş'ın 35 yaşındaki edin dzeko için ısrarcı olduğunu yazdı. Roma'nın başına geçen jose mourinho'nun edin dzeko'yu kadroda istememesi üzerine beşiktaş harekete geçti. 2005 yılında beşiktaş ile görüştüğünü ve kendisini jean tigana'nın istediğini belirten dzeko, sanırım erdil arpacı isminde bir sorumlu vardı. Dzeko beşiktaş için bir süredir gündemdeydi.

Roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü istememesi üzerine kara kartal harekete geçti. Beşiktaş'ta uzun süredir transfer listesinde bulunan edin dzeko için yeni gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş, roma forması giyen dzeko'yu kadrosuna beşiktaş'tan edin dzeko transferinde dev adım! 27 yaşındaki boşnak futbolcunun menajeri i̇rfan recepagiç'e yakın olan türk menajerler. İtalyan kulübünün bonservisi konusunda kolaylık sağlayacağı dzeko için mali konular masaya yatırıldı.

Edin Dzeko Fenerbahçe'ye mi geliyor? Boşnak golcüden ...
Edin Dzeko Fenerbahçe'ye mi geliyor? Boşnak golcüden ... from i.superhaber.tv
27 yaşındaki boşnak futbolcunun menajeri i̇rfan recepagiç'e yakın olan türk menajerler. İtalyan sky sports, beşiktaş 'ın edin dzeko ile ilgilendiğini öne sürdü. Roma'nın başına geçen jose mourinho'nun edin dzeko'yu kadroda istememesi üzerine beşiktaş harekete geçti. Beşiktaş bu noktada 'kiralama' formülüyle boşnak santrforu kadrosuna katmak için bastırıyor. Roma yönetimi ise maaşın bir kısmını ödemeye sıcak bakıyor. Sezon başında da beşiktaş'ın transfer listesinde olan edin dzeko'nun ismi yeniden siyah beyazlılarla anılmaya başlandı. Yönetim, tecrübeli forvetin yıllık maaşı konusunda roma'yla ortak yol bulmak için çalışıyor. Dzeko'nun da aynen ba ve gomez gibi son yıllarda düşüş içinde olması ve gittiği takımlarda başarı gösterememesi;

İtalyan sky sports, beşiktaş 'ın edin dzeko ile ilgilendiğini öne sürdü.

Beşiktaş'ta aboubakar'la yolların resmen ayrılmasının ardından golcü transferi gündemin ilk maddesi haline geldi. Toplam 2 dzeko beşiktaş haberi bulunmuştur. Şampiyonlar ligi'nde marka bir forvetle boy göstermeyi hedefleyen. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30 dzeko haberi bulunmuştur. Gündem üzerinde en çok yankı yapan ise juventus ekibinin merih demiral ile takasının gerçekleşmesi istenen edin. Ara transfer döneminde mario gomez'i çin'e satmaya çok yaklaşan beşiktaş'ın edin dzeko için teklif haberde siyah beyazlı ekibin, bonservisi manchester city'de olan dzeko için 15 artı 5 milyon. Yönetim, tecrübeli forvetin yıllık maaşı konusunda roma'yla ortak yol bulmak için çalışıyor. Türkiye'den en güçlü aday beşiktaş fakat dzeko'nun maaşında ciddi bir indirim yapması gerekiyor. Beşiktaş bu noktada 'kiralama' formülüyle boşnak santrforu kadrosuna katmak için bastırıyor. Dzeko için roma ile görüşen güner de i̇talyanlara dikkat çekici bir teklifte bulundu. Dzeko beşiktaş ile ilgili tüm haberleri ve son dakika dzeko beşiktaş haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. 2005 yılında beşiktaş ile görüştüğünü ve kendisini jean tigana'nın istediğini belirten dzeko, sanırım erdil arpacı isminde bir sorumlu vardı. İtalyan la republica, 29 yaşındaki forvetin roma'da mutsuz olduğunu ve ayrılmak.

Dzeko haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30 dzeko haberi bulunmuştur. Beşiktaş, edin dzeko'nun menajeriyle temaslara başladı. Dzeko'nun da aynen ba ve gomez gibi son yıllarda düşüş içinde olması ve gittiği takımlarda başarı gösterememesi; İtalyan kulübünün bonservisi konusunda kolaylık sağlayacağı dzeko için mali konular masaya yatırıldı.

Edin Dzeko transferinde son dakika! Fenerbahçe bir adım ...
Edin Dzeko transferinde son dakika! Fenerbahçe bir adım ... from img.fanatik.com.tr
Yeni sezonda mücadele edeceği şampiyonlar ligi için iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan beşiktaş, transfer çalışmalarında gaza bastı. Roma'nın başına geçen jose mourinho'nun edin dzeko'yu kadroda istememesi üzerine beşiktaş harekete geçti. 27 yaşındaki boşnak futbolcunun menajeri i̇rfan recepagiç'e yakın olan türk menajerler. Toplam 2 dzeko beşiktaş haberi bulunmuştur. Siyah beyazlıların roma ile gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan boşnak golcüyü kadrosuna katmak istediği bildirildi. Santrfor arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın roma'nın bosnalı golcüsü edin dzeko ile temas halinde olduğu iddia edilmişti. Dzeko için roma ile görüşen güner de i̇talyanlara dikkat çekici bir teklifte bulundu. Gündem üzerinde en çok yankı yapan ise juventus ekibinin merih demiral ile takasının gerçekleşmesi istenen edin.

Toplam 2 dzeko beşiktaş haberi bulunmuştur.

Beşiktaş, edin dzeko için masaya oturdu roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü geride bıraktığımız sezon roma formasıyla 38 resmi karşılaşmaya çıkan dzeko, 13 gol atarken,5 de. Vincent aboubakar'ın boşluğunu tartışmasız bir golcüyle doldurmak isteyen beşiktaş, romalı edin. Dzeko haber başlıkları altta listelenmiştir. Santrfor arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın roma'nın bosnalı golcüsü edin dzeko ile temas halinde olduğu iddia edilmişti. Herkese selam ben ahmet suçatı bugünkü videomuzda beşiktaş ın transfer haberleri ni , transfer haberleri 2021 derledim. Roma'nın başına geçen jose mourinho'nun edin dzeko'yu kadroda istememesi üzerine beşiktaş harekete geçti. Beşiktaş'ta dzeko sürprizi i̇talyan basını, beşiktaş'ın 35 yaşındaki edin dzeko için ısrarcı olduğunu yazdı. Türkiye'den en güçlü aday beşiktaş fakat dzeko'nun maaşında ciddi bir indirim yapması gerekiyor. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30 dzeko haberi bulunmuştur. Dzeko için roma ile görüşen güner de i̇talyanlara dikkat çekici bir teklifte bulundu. Beşiktaş'ın bu transferde dişli rakipleri bulunuyor. Dzeko beşiktaş için bir süredir gündemdeydi. Dzeko beşiktaş ile ilgili tüm haberleri ve son dakika dzeko beşiktaş haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

İtalyan kulübünün bonservisi konusunda kolaylık sağlayacağı dzeko için mali konular masaya yatırıldı dzeko. Toplam 2 dzeko beşiktaş haberi bulunmuştur.

Posting Komentar

0 Komentar